Inbrott i skolan

Inbrott i skolan

By Helena Bross

  • Release Date : 2014-07-01
  • Genre : Fiction
  • FIle Size : 26.82 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Inbrott i skolan Värdefull remsa stulen i Klass 1b

Helena Bross lättlästa böcker om barnen i Klass 1b tillhör klassikerna inom börja-läsa-genren. I ettagluttarnas egen favoritserie kan både killar och tjejer känna igen sig. Men idag har det hänt något ovanligt när kompisarna i Klass 1b kommer till skolan …

Edvin tänker på sin matte-remsa. Det ska bli kul att jobba med den. Men när han kommer till skolan är det inte som vanligt. Det står en polisbil på parkeringen!
– Det har varit inbrott i skolan i natt, säger deras lärare Peter. Datorerna är borta. Polisen är här och letar efter spår.
Och när Edvin ska börja jobba med sin remsa upptäcker han att den är borta! Kan det vara tjuvarna som tagit den? Som tur är kan polishunden Zorro hjälpa till att leta.

Inbrott i skolan är den artonde, helt fristående delen i serien om barnen i Klass 1b. Läs också: Spöket i skolan, Starkast i klassen, Hemliga kompisar, Världens finaste glasögon, Ny i klassen, Tandligan, Vilse i skogen, Vi vill ha disco, Skrik och bajs, Ring 112!, Hjälp, vi kommer för sent!, Natt i skolan, Bli sams, Vilken vikarie!, Småkrypsjakten, Slagsmål och Allra bästa kompisen.

Illustratör: Christel Rönns

keyboard_arrow_up