Το Μυστικό της Εύκολης Ζωής

Το Μυστικό της Εύκολης Ζωής

By Takis Karagiannopoulos

  • Release Date : 2009-01-10
  • Genre : Spirituality
  • FIle Size : 23.39 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Το Μυστικό της Εύκολης Ζωής Ποιο είναι το μυστικό της Εύκολης Ζωής;

Ο  James Mangan έχει περισσότερα από σαράντα πέντε χρόνια εντατικών σπουδών και χιλιάδες πειράματα, με κάθε λογής ανθρώπους, στάθηκαν απαραίτητα για τη δημιουργία αυτού του βιβλίου και αυτό που αποκαλεί, η Εύκολη Ζωή.
Και τι είναι η Εύκολη Ζωή;
Η Εύκολη Ζωή είναι η κατάσταση της απόλυτης Συνένωσης του Εαυτού σας, η ένωση δηλαδή της συνειδητής και υποσυνείδητης προσωπικότητάς σας, με στόχο το υπέρτατο καλό και την ωφέλεια του ατόμου σας ως όλου.

Παρά το ότι, όμως, πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί γι’ αυτή την ένωση των δύο προσωπικοτήτων ενός ατόμου, πολύ λίγα πράγματα έγιναν με σκοπό να την «προσγειώσουν» και να την κατεβάσουν από το επίπεδο της θεωρίας, σε επίπεδα πιο χειροπιαστά. Στις προσωπικές μου μελέτες της επιστήμης του πνεύματος, επικέντρωσα τις προσπάθειές μου στην ανακάλυψη μιας πρακτικής μεθόδου συνένωσης του συνειδητού πνεύματος με το υποσυνείδητο, και βρήκα όντως μια τεχνική χάρη στην οποία μια τέτοια ένωση μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η τεχνική μου προϋποθέτει τέσσερις στάσεις, που υιοθετούνται εύκολα, καθώς και τη χρήση των λέξεων - επαφών, του μέσου, δηλαδή, με το οποίο το συνειδητό πνεύμα μπορεί να «μιλήσει» στο υποσυνείδητο ώστε, έμμεσα, να το κατευθύνει σε ορισμένα «μοντέλα» σκέψεων. Χάρη σ’ αυτές τις λέξεις-επαφές το συνειδητό άτομο κερδίζει τη συνεργασία της υποσυνείδητης προσωπικότητάς του, δημιουργώντας έτσι μια εσωτερική αρμονία που αποφέρει άμεσα αποτελέσματα.

Παραδείγματος χάριν, μήπως έχετε συχνά επίμονους πόνους ή πονοκεφάλους; Η ασπιρίνη μπορεί να σας ανακουφίσει προσωρινά, αλλά δεν χτυπάει την αιτία του κακού και ο πόνος επανέρχεται. Δεν θα ήταν θαυμάσιο να μπορούσαμε να προφέρουμε μια απλή λέξη που θα εξαφάνιζε αμέσως κάθε πόνο; Μια τέτοια λέξη υπάρχει, και το ένατο κεφάλαιο αυτού του βιβλίου εξηγεί λεπτομερώς πώς μπορείτε να κάνετε αυτή τη λέξη να «ενεργεί» προς όφελος σας.

Ή μήπως έχετε χάσει ένα σημαντικό για σας αντικείμενο ή ένα αντικείμενο αξίας; Όσο πιο πολύ το ψάχνετε, τόσο πιο πολύ φαίνεται να σας ξεφεύγει. Αλλά με μια απ’ αυτές τις μαγικές λέξεις - επαφές, ηρεμείτε και αφήνετε το Εσωτερικό «Εγώ» σας να σας φέρει προς το πράγμα που ψάχνετε... Το όγδοο κεφάλαιο καλύπτει όλες τις λεπτομέρειες τις σχετικές με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βάλετε εμπρός το δικό σας «μηχάνημα που βρίσκει πράγματα».
Τα πιο πάνω δεν ήταν παρά δύο μικρά παραδείγματα αυτού που η Εύκολη Ζωή και οι λέξεις - επαφές μπορούν να κάνουν για σας, Με την Εύκολη Ζωή μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε. Μπορείτε:
1) Να κατανικήσετε όλους τους φόβους σας. 2) Να μάθετε να ηρεμείτε, να χαλαρώνετε. 3) Να μείνετε για πάντα νέοι. 4) Να υπερνικήσετε την απελπισία και τις κρίσεις «μελαγχολίας.» 5) Να αρχίσετε να γνωρίζετε τον εαυτό σας. 6) Να συνεννοείστε καλύτερα με τους ανθρώπους. 7) Να βάζετε σκοπούς και να τους επιτυγχάνετε. 8) Να κερδίσετε χρήματα και ευημερία. 9) Να αποβάλετε τις κακές συνήθειες. 10) Να αποκτήσετε λαμπρή υγεία και να απαλλαγείτε από τους πόνους. 11) Να αφήσετε να εκδηλωθούν οι κρυφές σας ικανότητες. 12) Να είστε μόνιμα ένα ευτυχισμένος άνθρωπος, άτρωτος απ’ όλες τις αντιξοότητες, τις ατυχίες, τις περιπέτειες... Τα οφέλη από την Εύκολη Ζωή είναι απεριόριστα, και αυτό το βιβλίο σας τα εξηγεί όλα. Γιατί να μη βάλουμε σ’ ενέργεια αμέσως αυτό το μοντέρνο θαύμα; Κάντε την Εύκολη Ζωή αναπόσπαστο μέρος της ζωής της δικής σας!

keyboard_arrow_up